​Tietosuojaseloste

Tiivistelmä


Tilisiukola.fi kerää kävijöistä käyttäytymistietoa mm. Google analytics- ja Facebook-evästeiden avulla. Evästeiden keräämien tietojen avulla kävijää ei voida yksilöidä.


Keräämämme tiedot voidaan jakaa verkkopalveluiden käytöstä havannoituihin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.


Käytämme tietoja:

  • Helppokäyttöisen palvelun toimittamiseen
  • Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen
  • Markkinointiin
  • Asiakaspalvelun, toiminnan ja sivuston kehittämiseen

Tietoja välitetä​än analytiikka- ja tilastointikumppaneille.


Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojensa poistoa rekisteristä.


Lue lisää EU:n tietosuoja-asetuksesta täältä.

Rekisterin ylläpitäjä ja yhteyshenkilö


Tili Siukola Oy
Orelinkatu 9 B 17
37120 Nokia


Y-tunnus 2928193-4​


Yhteyshenkilö


Marianne Siukola
marianne.siukola (a) tilisiukola.fi

Rekisterin nimi


Tili Siukola Oy:n asiakasrekisteri, asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  • asiakassuhteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitaminen,
  • hallinta, ylläpito ja kehittäminen
  • liiketoiminnan kehittäminen
  • mainonnan kohdistaminen
  • lisäksi tietoja voidaan käsitellä rekisteröidyn antaman suostumuksen perusteella ja sen mukaisesti

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain nojalla sekä rekisteröidyn suostumuksella tai toimeksiannosta taikka asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella.

Rekisterin sisältämät tiedot


Palvelujen käytöstä saadut tiedot
Analytiikan avulla saadut tiedot, joita ei voida yhdistää yksittäiseen käyttäjään.


Sivuston käyttö- ja selaustiedot
Päätelaitteen tunnistetiedot, kuten IP-osoite ja laitteen malli

Säännönmukaiset tietolähteet


Rekisteri koostuu Tilisiukola.fi sivustolla vierailevista henkilöistä evästeiden eli mm. Facebook-pikselin ja Google Analyticsin avulla. Tietoja käytetään liiketoiminnan ja sivuston kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Evästeiden keräämien tietojen perusteella kävijää ei voida yksilöidä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle


Välitämme anonyymejä käyttäjätietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

  • Analytiikka- ja tilastointikumppaneille

Tietoja siirretään käsiteltäväksi EU:n ulkopuolelle. Ne käsitellään turvallisesti EU:n ja USA:n välisen Privacy Shield Frameworkin mukaisesti. Lue lisää täältä.

Rekisterin suojauksen periaatteet


Sähköinen rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin. Rekisteri sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tarkastus- korjaus- ja poistooikeus


Henkilötietorekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu, korjata ja poistaa ne.


Tilisiukola.fi ei kerää yksilöityjä henkilötietoja. Kaikki Tilisiukola.fi:n keräämä tieto on anonyymiä, jota tallennus-, korjaus- ja poisto-oikeus ei koske.


Tietosuojaseloste päivitetty 7.9.2018